(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Emptymerak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 3c500811merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Empty 
Helin
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Emptymerak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 3c500811merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Empty

merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse.....

3 posters
YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

MesajKonu: merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse.....   merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Perş. Nis. 01, 2010 1:53 pm

merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 918801

Eğer bir gün
Peygamber efendimiz ziyaretinize gelse
Yalnızca birkaç günlüğüne
Aniden çalsa kapınızı
Merak ediyorum neler yapacağınızı!..
Biliyorum ama
Böylesine şerefli konuğa
Açacağınızıengüzel odanızı
Ona sunacağınız tüm yemeklererin
En iyisi olacağını
Ve inandımaya çalışacağınızı
Onu evinizde görüyor olmaktan
Mutluluk duyacağınızı
Gerçaktende evinizde
Ona hizmet etmekten alacağınız hazzı...
Fakat söyleyin bana
Efendimizievinize doğru gelirken gördüğünüzde
Onu kapıdamı karşılayacaksınız ?
Yoksa onuı içeri almadan önce
Bazı dergilerigazeteleri çarçabuk saklayıp
Yerine kur'anı mı koyacaksınız ?
Peki hala amerikan filimlerini seyredecekmisiniz televizyonda ?
Yada kapatmayamı koşacaksınız aceleyleo size kızmadan önce!..

Kim bilir belkide
Ağzınızdan hiç çıkmamış olmasını dilerdiniz
Hatırlaya bildiğiniz en son kelimenin
Peki ya
Dünyalık müziğinizikasetlerinizi de saklayacakmısınız ?
Ve bunun yerine ortalığa
Kitaplığınızın raflarında tozlanmış hadis kitaplarınımı çıkaracaksınız ?
Hemen içeri girmesine izin verecekmisiniz ?
Yoksa telaşla "ne yapayım" diyerek
Sağa solamı koşturacaksınız?

Merak ediyorum
Eğer peygamber efendimiz
Birkaç günlüğüne sizinle birlikte yaşasa
Yapmaya devem edecekmisiniz
Herzaman yaptığız şeyleri ?
Ailenizdeki sohbetler eski halini koruyacakmı ?
Her yemekten sonra sofra duası etmeyi yine zor mu bulacaksınız ?
Hiç yüzünüzü asmadan
Oflayıp puflamadan her vakit namazını kılacak mısınız ?
Ya sabah namazı için
Sıcacık yataktan erkenden fırlayacakmısınız ?

Peki ya yine mırıldanacakmısınız
Her zaman söylediğiniz şarkıları ?..
Ve okuyacakmısınız herzaman okuduğunuz kitapları..
Peki bilmesine izin verecek misiniz
Aklınızın ve ruhunuzun beslediği şeyleri ?
Yoksa hiç bilmememsini mi isterdiniz..

Şöyle diyelim yada
Gideceğiniz heryer
Götürebileckmisiniz peygamberide !
Yoksa birkaç günlüğünedeğişecekmi planlarınız!..
Tanıştırmaktan onur duyarmısınız
En yakın arkadaşınızıonunla.
Yoksa hiç karşılaşmamalarını mı umardınız
Peygamberin ziyareti bitene dek birbirleriyle...
Şimdi söyleyin açık yüreklilikle
Onun kalmasını istermisiniz sizinle
Sonsuza dek hep birlikte!
Yoksa rahat bir nefes mi alacaksınız
Ziyareti bitip gittiğinde...

Gerçekten bilmek ilgi çekici olabilir değil mi
Bilmek ve düşünmek
Eğer birgün peygamber efendimiz
Ziyaretinize gelse
Yapacağımız şeyleri !...

merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 221902 merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 221902 merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 221902
İslam Yolu
Site Admin
Site Admin
İslam Yolu

Puncte : 1169
Reputatie : 18
Data de inscriere : 16/03/10
Varsta : 42
Localizare : Türkiye

MesajKonu: Geri: merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse.....   merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Perş. Nis. 01, 2010 2:13 pm

Allah razı olsun, ne kadar güzel yazdınız, insan çok düşünmesi laazım öyle güzel ve temiz sorular için.

Heralde değil, kesin benim hayatım çok değişirdi.
Ben çok düşünecem yazdıklarınıza, MashAllah.
Tabi ki her müslüman kardeş gibi isterim tek sonsuza kadar benimle yaşamasına
.
https://islamyolu.yetkinforum.com
Helin
Yönetici
Yönetici
Helin

Puncte : 647
Reputatie : 4
Data de inscriere : 18/03/10
Varsta : 35

MesajKonu: Geri: merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse.....   merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... Tiny-b10Perş. Nis. 01, 2010 2:57 pm

Öncelikle allah razı olsun paylaşımınız için gerçektende çok güzel ve özel bir paylaşım

keşke yüce allah ve efendimiz beni o şerefe layık görseydi kardeşim eyer efendimizi
görseydim evime geliyor gazeteleri dergileri saklamazdım ve yerine kuranı bırakmazdım çönkü yapsam bile
kainatın efendisi zaten bilir ümmetinden kimin ne olduğunu onun sonsuza dek benimle yaşamasını
isterdim hemde kalması için ne gerekiyorsa yapardım bunu tüm müslüman kardeşlerimiz ister bence
eyer efendimiz misafirim olsaydı sevinçten belkide aklımı kaçırırdım çok mutlu olurdum ve bu mutluluğu
anlatmaya kelimeler yetmez ve bu ziyaret bu kadar imkansız olmasaydı keşke biz gönahkar kullar
bu kadar mutluluğa layıkmıyız acaba bilmiyorum o nur yüzü gürmeyi kim istemezki dilerimki allahtan
o şerefe bir gün layık bulunurum ve nail olurum

merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 26298 merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse..... 282644
http://aleynam.bedavaforum.biz/

merak ediyorum bir gün PEYGAMBERİMİZ ziyaretimize gelse.....
1 sayfadaki 1 sayfası