(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 22 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 22 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Empty Tut Yüreğimin Ellerinden... 3c500811 Tut Yüreğimin Ellerinden... Empty 
Helin
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Empty Tut Yüreğimin Ellerinden... 3c500811 Tut Yüreğimin Ellerinden... Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
 Tut Yüreğimin Ellerinden... Empty

Tut Yüreğimin Ellerinden...

YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

Tut Yüreğimin Ellerinden... Empty
MesajKonu: Tut Yüreğimin Ellerinden...    Tut Yüreğimin Ellerinden... Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm

--------------------------------------------------------------------------------

Tut Yüreğimin Ellerinden...

Tutukla beni rabbim

Umuttan boşanıp boynumu büktüğüm yerdeyim

Kekremsi tatlar duyarım zihnimin sokaklarında

Küllenmiş sancıları hala çekerim dimağımda.

Acının beşiğinden kucaklarım şefkati

Eylülün ayazına rağmen bağrım ateşler yanar

Aşka dair kelama dair sükûta dair…

Tutukla beni rabbim

Avuçlarımdaki nedamet tohumlarını saçmadan yüreğime

Kaçtığım her yönü sana getir

Adımlarıma rağmen durayım katında.

Yorgun bakışların mezarı şimdi alın yazım

Metruk sevdaların toprağından beslenirken canım

Tutukla beni rabbim; tek sana olsun esaretim.

Tutukla beni rabbim

Can korkusu sarmışken zamanı

Koyup gideyim avucuma sığdırdığım hayatı.

Vurgun yediğim ana ithafen öleyim yeniden

Söylemeden aşk’ın sırrını

Anlatamadan acının sabra dokunan tarafını.

Tutukla beni rabbim

Mahşer kadar yalnızlık kokarken içim

Yas tutsun ardımdan pervaneler.

A’rafın suskun yolcuları sürsün ayak izlerimi

Dualar dokunsun nefesime bir bir.

Tut ve kaldır beni rabbim

Ayaklarımın sürçtüğü o vakti sileyim zihnimden

Sehven acının önünde diz çökmüşüm.

Tut ve kaldır beni rabbim

Artık huzurunda kalayım

Kaygan zeminlere rağmen şöyle dimdik.

Yardımınla yâr’lığınla….