(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 15 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 15 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
şehadete gidiyorum ben anne Emptyşehadete gidiyorum ben anne 3c500811şehadete gidiyorum ben anne Empty 
Helin
şehadete gidiyorum ben anne Emptyşehadete gidiyorum ben anne 3c500811şehadete gidiyorum ben anne Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
şehadete gidiyorum ben anne Empty

şehadete gidiyorum ben anne

YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

şehadete gidiyorum ben anne Empty
MesajKonu: şehadete gidiyorum ben anne   şehadete gidiyorum ben anne Tiny-b10Ptsi Nis. 05, 2010 3:23 pm

şehadete gidiyorum ben anne Besmele1

Anneciğim! Senin o sıcak bağrındanşehadete gidiyorum ben anne Virgul o yavrum diye kucakladığın kollarından ayrılıpşehadete gidiyorum ben anne Virgul soğuk sahrâlaraşehadete gidiyorum ben anne Virgul karlı dağlaraşehadete gidiyorum ben anne Virgul ALLAH için cihâd’a gidiyorum ben Anne. Bir daha geri dönmeye bilirim Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul hakkını helal et Anne. Sende ki o sıcaklığışehadete gidiyorum ben anne Virgul sende ki o candanlığı birde Şehâdette görüyorum Anne. Sende ki o tatlılığı Şehâdet şerbetinde hissediyorum Anne. Kara sevdaya tutuldum ben Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul aşık oldum Şehâdete ben Anne. Bu ne sevda kişehadete gidiyorum ben anne Virgul gece gündüz hep onu düşlerimşehadete gidiyorum ben anne Virgul onun ateşiyle yanıp tutuşurum Anne. Bende ki bu harâreti ancak Şehâdetin şerbeti söndürür Anne. Anaların duâsı kabul olurmuşşehadete gidiyorum ben anne Virgul o halde Şehid olmam için duâ et bana Anne! İslam uğruna ölmem için duâ et bana Anne! Karşımda gelinliğini giymiş bekliyor beni Şehâdet Anne. Rabbim nasib ederse bana Şehâdetşehadete gidiyorum ben anne Virgul o gün benim bayramım olacaktır Anne. Hani insanlar bayram gelmezden önce temiz elbiselerini giyip beklerler ya Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul işte bende kefenimi giydim Şehâdeti bekliyorum Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul ALLAH için öleceğim o günü bekliyorum ben Anne. Düşmanın kurşununa hedef olacağım günü bekliyorum Anne. Canım Annem; Şehâdeti dört gözle bekliyorumşehadete gidiyorum ben anne Virgul Şehid olmak için can atıp duruyorum Anne. Ne olur beni anla. Hem şehidlerin seyyid-i Hazreti Hamzaya komşu olmamı istemezmisin be Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul Resûlullah’a (S.A.V.) kavuşma mı istemezmisin be Anneciğimşehadete gidiyorum ben anne Virgul yetmiş kişiye şefaat etme mi istemezmisin Annem. Ölümsüzlüğe kavuşma mı istemezmisin be Anne? O halde dua et bana Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul benim Şehid olmam için ve senin de Şehid anası olabilmen için Anne. Bilirsin Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul kaybetmeyi hiç sevmezdim. Düşmanın kurşunu yüreğime saplandığı an ilk haykıracağım şey«Kazandım» olacaktır. Neyi diye sorarsanşehadete gidiyorum ben anne Virgul Şehâdeti be Anneciğim. O zaman hem dünyayı hemde Ahireti kazanmış olacağım Anne. Rabbimin rızasını kazanmış olacağım Anne. Cennet-i kazanmış olacağım Anne. Birde tek düşüncemşehadete gidiyorum ben anne Virgul sensin Anne. Eğer birgün cepheden mektup gelirde «mübârek olsunşehadete gidiyorum ben anne Virgul oğlun Şehid oldu» haberini alırsan sakın ha ağlama canım Anam. Hiç şehid anaları ağlar mı Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul bilhassa tebessüm eyler. Sevin dik tut başınışehadete gidiyorum ben anne Virgul şehid anası lakâbını taşıyacaksın Anne. Hem şehidler ölmez ki Anneşehadete gidiyorum ben anne Virgul onlar diridirler fakat bunu bilmezler. Asıl ölüler Cihâd’ı - Şehâdeti düşünmeyenler ve istemeyenlerdir Anne. Onlar yaşayan ölülerdir Anne. Bacak bacak üstüne atıp televizyon ekranlarından Çeçenistanda kişehadete gidiyorum ben anne Virgul Fiistinde kişehadete gidiyorum ben anne Virgul Keşmirde kişehadete gidiyorum ben anne Virgul Afganistanda kişehadete gidiyorum ben anne Virgul Irakta ki zulmü müşehadete gidiyorum ben anne Virgul orada şehid düşen en yakın arkadaşlarımı mı izleseydim Anne. ALLAH dedikleri için yahudiler tarafından kolları kırılan gençlerimi seyretseydim Anne. Din-i mübini İslam’a küfredilirkenşehadete gidiyorum ben anne Virgul dünyanın her tarafında müslümanlar kan ağlarken kadınlar gibi evdemi oturaydım Anne? Hayırşehadete gidiyorum ben anne Virgul hayır; Bedirde en ön saflarda ALLAH Rasûlünün kılınç salladığını duydukcaşehadete gidiyorum ben anne Virgul Uhud’da mübârek dişini şehid verdiğinişehadete gidiyorum ben anne Virgul yanağının yara aldığını işittikce bana evde oturmak haram değil mi Anne? VALLAHi ben yorganda değil urganda ölmeyi tercih ettim Anne. Ben inanıyorum ki Anne; kâfirlerin yaşamayı sevdikleri kadar bizde ölümü sevmedikce hiç bir zaman muvaffak olamayız. İşte Anne atıldım ben meydâneşehadete gidiyorum ben anne Virgul korku saldım küfrün kalbineşehadete gidiyorum ben anne Virgul Şehâdet isterim diye diye. Hem benim kaybedecek hiç bir şeyim yok ki Anne. Ölürsem de kazanan ben olurum kalırsam da ben Anne. Bu dünyada tek kaybedeceğim şey senin o yavrum dediğin sözlerinşehadete gidiyorum ben anne Virgul beni beslediğin ellerinşehadete gidiyorum ben anne Virgul bana baktığın gözlerinşehadete gidiyorum ben anne Virgul beni kucakladığın kolların olacaktır Anneciğim. Ama Rabbim nasib ederde şehid olursamşehadete gidiyorum ben anne Virgul Cennet’te İnşaALLAH beraber oluruz Anneciğim. Kevser havuzunun başında Hz. Muhammed Mustafa (SallALLAHu aleyhi vesellem) efendimizin başucunda Kevserin suyunu tadarız Anne. O zaman beni doyasıya kucaklarşehadete gidiyorum ben anne Virgul bana doyasıya bakarşehadete gidiyorum ben anne Virgul doyasıya yavrum der ve hiç ayrılmayız canım Annem. Orada ömür bitmez Ana. Üç beş günlük dünya hayatını ebedi hayata tercih mi etseydim Anne. Şimdi söyle bana Anne! Bana duâ edeceksin emişehadete gidiyorum ben anne Virgul hakkını helâl edeceksin emişehadete gidiyorum ben anne Virgul eğer şehid olursam (İnşâALLAH) arkamdan ağlamayacaksın emişehadete gidiyorum ben anne Virgul sakın ha üzülmeyeceksin emişehadete gidiyorum ben anne Virgul tamammı Anne? Haydi şimdi ne olur otur seccadenin başına benim Şehâdetim için duâ eyle bana. ALLAH’a ısmarladık Ana. Cennet’te buluşmak üzere ALLAH’a emanet ol Ana ….Biricik Oğlun…..
……. ve …”Oğlun Şehid olduşehadete gidiyorum ben anne Virgul mübârek olsun!”….(Cihad arkadaşları)

şehadete gidiyorum ben anne 221902 şehadete gidiyorum ben anne 221902 şehadete gidiyorum ben anne 221902

şehadete gidiyorum ben anne
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anne-Baba için Nasihatler
» Anne babaya ne zaman itaat edilmez ? ile ilgili ayetler