(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 36 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 36 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz EmptyTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz 3c500811Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Empty 
Helin
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz EmptyTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz 3c500811Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Empty

Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz

YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Empty
MesajKonu: Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz   Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Tiny-b10Çarş. Nis. 21, 2010 1:24 pm

Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Besmele1

KayıyorumTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul tökezliyorumTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul düşüyorum… Yolumu kaybediyorum dünya
çıkmazdında.. Yerim burası değil biliyorumTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul yine de kanıyorum…
Yanıyorum
Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin RabbiTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul
ben’im Rabbim.. Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yokTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul kime
uzatsam açıkta kalıyor
bir parçamTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul kime dönsem yüzümü yönler
kayboluyor. İki adım sonrası yarTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul üç adım sonrası mechul.. Sana
getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor.
ben girince;
ben girince Sen
gidiyor musun? RabbimTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul çaresizliğimi bileli çok olmadı… Çok olmadı eşiğine kapanıp
gözyaşı dökmeyi isteyeli.. Olmuyor Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Allah’ım.. Bir şeyLer hep eksik
kalıyor. Sana gelirkenTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul Sana gelmekten başka yolum olmadığını bilerekTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul
gelirken.. Bir şeyler eksik.. Güzergâhım engebeli..
Issız..
Düşsem
tutan olmayacak.. Yorgun başımı dayasam bir dağaTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul üzerimden yol
geçecek. Kimse görmeyecek beni Rabbim. Kimse kimsenin derdi değilTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul
benim Rabbim Sensin.. Atarsan beni tutacak yokTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul bırakırsan düşerim…
Ben..
Cümlelere küçük harfle başlayıpTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul büyük harfle bitirmeyi marifet
sanan zavallı..
Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken…
Ve sadece
lüzumsuz ne varsaTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul ne varsa zayi ettirenTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul yiyip bitiren ne varsa onu
seçen.. Düşüp düşüp düşerken… Hep düşerken uslanmadan yine de
düşmeyi tercih eden..
Nefisperest…
Ben…
Uyandır beni rehavetimden.. GünhkârımTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul utanç içinde kızarıyor
yanaklarım huzurunda.. Senden istemek ağır geliyorTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul ama başka kapım
yok… Gidecek kimse yokTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul kalakalıyorum karanlıklarda…
Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Allah’ım…’
YaratanTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul rızık verenTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul yol gösteren… Rahmetini kimseden esirgemeyen
Rabbim.. Düşe kalka kanamışkenTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul yitmişken.. bitmişken.. Senin sözlerin
yetişiyor imdadıma:
‘ Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var’
Ama öyle ağır ki omuzlarımTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul öyle ağırlaşmış ki parmaklarım; ellerimi
semâya döndüremiyorum… Ellerim kızarıyor.. Kalbim kanıyor.. AcizTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul
gafilTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul günahkar gözlerim utanıyor.. ‘Ya beni istemezse..?’ diye
çırpınırken sözlrim.. Yine Sen yetişiyorsun imdâdıma.. Kimim var ki
zatenTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul Senden başka..
‘Bana dua edinTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul icâbet edeyim’
SanaTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul sana güvenerek geliyorum Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Allah’ım… ‘Beni bırakmaTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul uçurumlara..’
‘tut ki… Edemem Sensiz’
yer SeninTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul gök Senin.. ben Senin.. yollar Senin.. bana en yakın
bildiklerim Senin.. Sen istemezsen kime giderim? Düşsem kim tutar
elimden? Kim sarar yaralarımı?
Rabbim gözyaşlarım kupkuruTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul ama yüreğim ıslak Rabbim..
Ağlayamadığım
için utanıyorumTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul günâhlarımı dökemediğim için.. Ağırlığımı taşıyamıyor
güçsüz bedenimTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul belim bükük bu yüzden.. Sırtımda hata kamburum..
Alnımda gaflet çizgileri.. Yüzüme bakılası değil…
Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim?…
‘Tut beni Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Allah’ımTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul tut kiTut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Virgul edemem Sensiz…’Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz Icon_cryAminnnn

Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bilal... Allah Allah Allah...
» Allah Allah Allahu
» Secdemde Doğrult Beni...
» İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!
» Ya Rabbi Beni Esmaül Hüsna'na Şahit Yaz...!!!