(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 25 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 25 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Emptyİmanım, dur, gitme. Beni bırakma! 3c500811İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Empty 
Helin
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Emptyİmanım, dur, gitme. Beni bırakma! 3c500811İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Empty

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!

YazarMesaj
İslam Yolu
Site Admin
Site Admin
İslam Yolu

Puncte : 1169
Reputatie : 18
Data de inscriere : 16/03/10
Varsta : 42
Localizare : Türkiye

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Empty
MesajKonu: İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!   İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Tiny-b10Çarş. Haz. 16, 2010 3:00 pm

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Beni bu yaban ellerde yalnız koyma.

Daha tanışalı çok olmadı, ben kendimi sende buldum, ben CAN’ımı seninle sevdim.
Böyle apansız çekip gitme.

Dünya sensiz çekilmez bir yer. Hayat zor, hayat boş. Hayat denince akla zevk, sefa, eğlence gelir olmuş. Örfler adetler unutulmuş. Saygı desen kaybolmuş.

Evler zindan. Kurtar beni bu zindandan. Yollar karanlık, bir yol bulsam da yolunda olsam. Yollara düşsem de katıksız kalsam. Aç kalsam, susuz kalsam. Ama sensiz kalmasam.

Sen beni bırakmasan? Hep yanımda olsan. Yalnız kaldığım gecelerde arkadaş, dertli olduğum anlarda dost, çaresiz kaldığım günlerimde umut, aşksız kaldığım zamanlarda yâr…

Bu yürek hep kanar, kanar da saran olmaz. Sen gidersen bu kan durmaz. Yürek acır, yürek yaralı. Ruhum acır, ruhum karalı. Karanlıklara esir etme beni.

Sana susuzum ben, açım sana. Beni yalnız bırakma bilmediğim bu diyarlarda. Dayanağım sen ol bu uçurumlarda.

Sen yoksan hiç bir yere gidemem.
Sen yoksan önümü göremem.
Sen yoksan kalbimi dinleyemem.
Sen yoksan ruhumu hissedemem.
Sen yoksan, sen yoksan, ben de yokum.
Ben kendimi sende buldum
Güneşim olur musun?

İman ateşinizin hep yanması, ömrünüz boyunca sönmemesi duasıyla..

https://islamyolu.yetkinforum.com

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Secdemde Doğrult Beni...
» Tut beni ALLAH’IM tutki edemem sensiz
» Ya Rabbi Beni Esmaül Hüsna'na Şahit Yaz...!!!
» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme