(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 39 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 39 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
Rabbim senden başka kimim var benim! EmptyRabbim senden başka kimim var benim! 3c500811Rabbim senden başka kimim var benim! Empty 
Helin
Rabbim senden başka kimim var benim! EmptyRabbim senden başka kimim var benim! 3c500811Rabbim senden başka kimim var benim! Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
Rabbim senden başka kimim var benim! Empty

Rabbim senden başka kimim var benim!

2 posters
YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

MesajKonu: Rabbim senden başka kimim var benim!   Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Perş. Nis. 01, 2010 9:11 am

Rabbim senden başka kimim var benim! 997580
Rabbim senden başka kimim var benim! 353538

Rabbim gerçek manada beni sen sevdin… Niceleri ise sever gibi göründü… Ama daima kendilerini sevdiler… Çünkü âcizdiler fâniydiler… Kendilerine bile yetemediler ki bana yetseler…

Hepsi Sana borçluydu varlığını. Hepsinin bir canı vardı… Ve onlar kendi canları yanmadıkça anlayamadılar acıyı… Anlayanlar da zaten kendilerince bir mânâ çıkardı…
Sen varsın hakkıyla bilen beni… Her şeyimle bilen her şeyimle seven bir tek Sen… Sevdiğini biliyorum zira sevmemiş olsaydın o kadar kendinle meşgul etmezdin beni. Sevmemiş olsaydın aratmazdın böylesi…

Sen sevmemiş olsaydın sevebilir miydim ki Seni?
Sen canımın Cânânı… Sen’in sevginde vefâyı idrak ettim ben… O eşsiz vefâna karşılık vermekten âciz oldum her zaman… Seni Senin beni sevdiğin gibi sevmekten âcizim… Zira Sen yaratansın ya ben? Ben kul olmayı bile beceremeyen…
Yalnızca Sendeydi tatmin… Sadece Sende. Bir Sen yettin bana… Kimselerle yetinemedim…
Acı çekmeyi sever oldum Senin izninle. Dertlerin içinde gizlenmiş nice derman buldum…
Sevdirdiğince sevdim Seni… Buldurduğunca buldum… Bir Sen varsın Bâkî olan… Geride ne varsa fâni… Bütün varlıkların hepsi fâni… Kimi güzel kimi çirkin kimi vasat ama işte her biri fâni… Dallardaki çiçekler göklerdeki bulutlar çöller pınarlar hep fâni… Seraplar ve gölgeler fâni…
Çöllerde kalmayı sevdim Seninle… Yalnızdım kalabalıklar içinde… Her şeyde Senin sanatını görmeyi sevdim ben… Herkeste Senden bir tecelli bulmayı sevdim… Yıldızlarda nûrunu güneşte nârını ateşte hârını bulmayı sevdim.
Hiçbir şeye muhtaç olmayışını sevdim ben. Azîz oluşunu Kâdir-i mutlak oluşunu sevdim. Settâr oluşunu sevdim. Öylesine güzel bir sırdaştın ki Sen kimselere bir sırrımı vermedin. Günahıma rağmen yücelttin beni. Şeref ikram ettin. Ekrem-ül ekremînsin…
Kulunu sevmeni sevdim. Ey Rabbim! Ben unuttum unutmadın. Ben adını anmadım yine de bırakmadın. Yüceler yücesi aşkına karşılık vermek varken Seni bırakıp başkalarına yandım… Yine de vazgeçmedin benden.
Sevdin beni oysa ben Sana kul bile olamadım. Nankörlük ettim. Yine de nimetlerini esirgemedin.
Şikayet eden sızlanan dert yanan hep ben oldum. Sen sabrettin. Sen sevdin beni… Bense vefâsız bir sevgiliydim. Kıymetini bilemedim.

Şimdi cemâlinin hasretiyle yanıyorum. Ve Senin muhabbetin fâni hazları benden yok etti. O kadar ki güneşin kavurucu sıcağında da serinleten rüzgarda da Senin hasretin içindeyim.
Senin sadece sanatını seyretmek yetmiyor artık! Şahdamarımdan daha yakın olmanı sevdim. Ama bu bile yetmedi bana. Korkuyorum perdeler arkasında kalmaktan. Korkuyorum başkalarına görünüp de beni mahrum koymandan. Cemâlin… Tüm derdim bu ey Rabbim!
Cemâlin tüm derdim bu ey Rabbim.
Dayanamam Mevlâm! Ne olur Sensiz bırakma beni! Biliyorum ki ne yaparsam yapayım cemâlini hak edecek bir sermaye biriktiremem.
Seni hak edecek gücüm yok benim. Seni hak edecek amelim yok. Hiçbir şeyim yok ey en Güzel!
Ellerim bomboş. Üstelik günah kirleriyle lekeliyim. Bembeyaz gelemiyorum Sana… Yarattığın gibi tertemiz değilim. Dünya kirletti beni nefsim aldattı. Şeytana kandım. Müflisim. Vallahi hiçbir şeyim yok!
Duyduğum iştiyakın sebebi yine Sensin. Sensin her yanımda… Sensin varlığım… Zenginliğim Sensin… Tüm sefilliğime rağmen yine de Seni isteyişim sırlarındandır.
Bilmiyorum bilen Sensin. Ve eğer murâdıma maksûduma matlûbuma yani Sana yani Senin Cemaline kavuşursam bir gün bu da sadece Senin merhametin.
Sermayem yok Sevgili! Tüm sermayem rahmetin… Lokmanın bile derman olamayacağı derdimin dermanısın Sen!
Yârsın!
Cansın!
Şifâsın!
Lokmanda değil ey Yâr Sendedir benim devâm!
Sana kavuşmadıkça huzur da bana haram!
Sermayem rahmetin ilâcım Cemâlindir
vesselâm!
Hiçbir şey yoktu yalnız Sen vardın. Hiçbir şey yoktu aşkın vardı. Aşkını izhâr ettin yarattın bizi. Muhabbet ettin yarattın beni…
Vahdaniyetinin tecellîsiyle bütün kalplere bir katre aşk iksiri serptin. Ehadiyetinin tecellisiyle bütün kalpler Sana âşık…
Bildim seven sendin beni!.. Bütün varlıklarda yansıyan güneş gibi sevgisiyle saran Sendin beni… Annemin merhamet yüklü sesi yüreğini yüreğimin üstüne koyan dostun merhabası başımı okşayan Peygamber eli hâtırasıyla hüznümü alan sevgilinin sohbeti… bildim hep Sendendi.
Sevdin sonra kopmaz bir zincirle kendine çektin. Zincirin her bir halkası Senden tecellîlerdi.
Aşkına âşık olduğum Mecnûn “Sen”din. Aynalarda seyrettiğim Yûsuf “Sen”!..
Sonsuz siyah güller lâcivert akşamların iğde kokusu hüzün yüklü sonbahar yağmurun toprağa dokunuşu bir gül renginde eriyen akşamlar Dost’un yüzü sevdiğim ne varsa hep “Sen”dendi.
“Tecellî tecellî edeni gösterir.” (a.g.e. Hazret-i Mevlânâ)
Sûretlerde nihân olan Sevgili ey Sevgili!..
Yetimler Yetîmi’ne «vedduhâ» sırrıyla tecellî ederken O’nu tek olana “bir olan”a çekiyordun. Başka bütün kapıları kapatırken hep açık olan kapına çağırıyordun.
Bildim kalbimdeki her bir muhabbet tecellisiyle beni de kendine çekiyorsun. Çekiyorsun ve bırakıyorsun. Bırakıyorsun ki kanayayım; zayıf yanlarımı tanıyayım. Seni bulayım.
Sonra yine çekiyorsun. Bu hüzünlü bir şehrâyîn. Bu bitimsiz bir med-cezir. Bu içimdeki Mûsâ’yla Firavun savaşı; sulhü yok!..
Sevgili en Sevgili!..
Sûretlerden geçerek Sana erdir beni!.. Merhametinle arındır kalbimi!…

AMİN
Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902 Rabbim senden başka kimim var benim! 221902
İslam Yolu
Site Admin
Site Admin
İslam Yolu

Puncte : 1169
Reputatie : 18
Data de inscriere : 16/03/10
Varsta : 42
Localizare : Türkiye

MesajKonu: Geri: Rabbim senden başka kimim var benim!   Rabbim senden başka kimim var benim! Tiny-b10Perş. Nis. 01, 2010 9:22 am

MASHALLAH, NE KADAR GÜZEL YAZDIKLARINIZ VE NE KADAR GERÇEK

ALLAH RAZI OLSUN, VE İNSHALLAH DERS ALIRIZ VE DAİMA DOĞRU YOLDA GİDERİZ.
https://islamyolu.yetkinforum.com

Rabbim senden başka kimim var benim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tükeniyorum Rabbim!!
» Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!!
» ey rabbim gayb ilminle
» Bana seni sevmeyi öğret Rabbim!
» RABBİm sana layıkıyla kul olmayı öğret bana