(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 8 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 8 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
Tükeniyorum Rabbim!! EmptyTükeniyorum Rabbim!! 3c500811Tükeniyorum Rabbim!! Empty 
Helin
Tükeniyorum Rabbim!! EmptyTükeniyorum Rabbim!! 3c500811Tükeniyorum Rabbim!! Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
Tükeniyorum Rabbim!! Empty

Tükeniyorum Rabbim!!

2 posters
YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

MesajKonu: Tükeniyorum Rabbim!!   Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Ptsi Mayıs 03, 2010 12:59 pm

Tükeniyorum Rabbim!! Besmele1

Tükeniyorum Rabbim!! D1ti7

Tükeniyorum Rabbim!

Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüpTükeniyorum Rabbim!! Virgul varlığının her anTükeniyorum Rabbim!! Virgul her noktada tezâhür ettiğiniTükeniyorum Rabbim!! Virgul beni devamlı koruyup gözettiğiniTükeniyorum Rabbim!! Virgul gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zamanTükeniyorum Rabbim!! Virgul “Rabbim” demeyi unuttuğum an tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığımTükeniyorum Rabbim!! Virgul Sana güvendiğimTükeniyorum Rabbim!! Virgul Sen'inle başlayıpTükeniyorum Rabbim!! Virgul Sen'inle devam ettiğimTükeniyorum Rabbim!! Virgul tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an! “Ne güzel Dost'sun” dediğim zaman diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne-babamdanTükeniyorum Rabbim!! Virgul cânandanTükeniyorum Rabbim!! Virgul ten kafesindeki cândan daha yakın olduğunu bilerekTükeniyorum Rabbim!! Virgul ellerimi Sana açmayıTükeniyorum Rabbim!! Virgul Sen'den neticeTükeniyorum Rabbim!! Virgul Sen'den çâre beklemeyi unuttuğum zaman! “Bu dertler neden bana?” dediğim an tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Sen'inle dolduğumTükeniyorum Rabbim!! Virgul gözümü açtığımda Sen'i bulduğumTükeniyorum Rabbim!! Virgul en sağlıklı irtibatı Sen'inle kurduğumTükeniyorum Rabbim!! Virgul tüm dünya bana küsse de Sen'in dostluğunu ümit ettiğim an! “Kahrın da hoş lütfun da hoş” dediğim zaman diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkâzı altında kaldığımdaTükeniyorum Rabbim!! Virgul çekiç misâli zaman beynime vurduğunda... HayalTükeniyorum Rabbim!! Virgul ideal diyeTükeniyorum Rabbim!! Virgul küçük hedefler peşinde koştuğumda... Dünya meşgalesine dalıpTükeniyorum Rabbim!! Virgul bir cennetiTükeniyorum Rabbim!! Virgul bir azabıTükeniyorum Rabbim!! Virgul bir de ölümü unuttuğumda... “Beni affet” demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Sen'inle söndüğümTükeniyorum Rabbim!! Virgul Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğümTükeniyorum Rabbim!! Virgul O sırlı gücünden kuvvet aldığımTükeniyorum Rabbim!! Virgul Sen'inle yürüdüğümTükeniyorum Rabbim!! Virgul dua ederek Sen'inle konuştuğumda... İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda… “Ya RabTükeniyorum Rabbim!! Virgul bırakma ellerimi” dediğimde diriliyorum. Yeniden cânlanıyorTükeniyorum Rabbim!! Virgul cânıma cân katıyorum! Cânımda Sen'i buluyorum! Sen'inle huzur doluyorum!
DirilişlerimTükeniyorum Rabbim!! Virgul dostluğunun tercümesidir. Sen'i yâr bilişiminTükeniyorum Rabbim!! Virgul yoluna serdâr oluşumunTükeniyorum Rabbim!! Virgul sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir. DirilişlerimTükeniyorum Rabbim!! Virgul sana açılan tüm kapıların anahtarıdır... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır. DirilişlerimTükeniyorum Rabbim!! Virgul tüm yangınlardan firar edişimTükeniyorum Rabbim!! Virgul sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dostaTükeniyorum Rabbim!! Virgul yegâne vuslata ilerleyişidir. “La ilâhe illallâh”Tükeniyorum Rabbim!! Virgul Sen'den başka yok ilâh diyerekTükeniyorum Rabbim!! Virgul kendimi Sana emânet edişimdir. Durdur tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..

İslam Yolu
Site Admin
Site Admin
İslam Yolu

Puncte : 1169
Reputatie : 18
Data de inscriere : 16/03/10
Varsta : 42
Localizare : Türkiye

MesajKonu: Geri: Tükeniyorum Rabbim!!   Tükeniyorum Rabbim!! Tiny-b10Ptsi Mayıs 03, 2010 1:21 pm

Tükeniyorum Rabbim!! 221902 Tükeniyorum Rabbim!! 26298 Allah razı olsun, bizimle paylaştığın için.
https://islamyolu.yetkinforum.com

Tükeniyorum Rabbim!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ey rabbim gayb ilminle
» Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!!
» Rabbim senden başka kimim var benim!
» Bana seni sevmeyi öğret Rabbim!
» RABBİm sana layıkıyla kul olmayı öğret bana