(¯`·._.·İslam Yolu·._.·´¯)

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"

İSLAM YOLU FORUM
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

10 Saniyede Üye Olmak İçin Tıklayın

Değerli Misafirlerimiz Forumumuza Hoşgeldiniz. Lütfen Bu Pencereyi Peygamber Efendimiz(S.a.v)'e Bir Salavat Getirerek Kapatınız.
"Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali seyyidina Muhammed"
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Çokul Dil Desteği
İslam Yolu
Esma'ul Husna
99 Allah'ın İsimleri
Takvim
Sesli Kur’an Dinle
Mealli Kur'an Dinleyelim
Kimler hatta?
Toplam 26 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 26 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 98 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 10:56 am tarihinde online oldu.
En son konular
» **BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM**
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Şub. 15, 2012 1:18 pm tarafından Helin

» Sohbetlerde Hikaye Örneklemeleri
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:54 am tarafından @bdulKadir

» Eşimi nasıl mum gibi yaparım?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:29 am tarafından @bdulKadir

» Koca hakkı
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:16 am tarafından @bdulKadir

» Zindan-ı atâlete düştüğümüzün sebebi nedir?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am tarafından @bdulKadir

» Selamun Aleyküm
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Şub. 26, 2011 10:03 am tarafından @bdulKadir

» BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ... !!!
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Cuma Ara. 24, 2010 3:14 pm tarafından Helin

» Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!!!!
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Salı Kas. 16, 2010 8:14 pm tarafından Selma NUran

» Kadının Tek Başına Hacca Gitmesi
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:41 pm tarafından İslam Yolu

» Kadının yalnız hacca gitmesi ve kasap olarak hacca gitme
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:39 pm tarafından İslam Yolu

» Hamile kadın hacca gidebilir mi?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 9:38 pm tarafından İslam Yolu

»  Tut Yüreğimin Ellerinden...
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Paz Ekim 24, 2010 4:10 pm tarafından nurunalanur

» Üstadın ailesinden birkaç kişinin kabri şerifleri
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:40 am tarafından İslam Yolu

» Bediüzzamandır Bu
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:38 am tarafından İslam Yolu

» ÜSTAD'A MEKTUP!
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Çarş. Ekim 20, 2010 11:36 am tarafından İslam Yolu

» Ana-babanın seksen hakkı
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Cuma Ekim 15, 2010 10:05 am tarafından İslam Yolu

» Evliliği kolaylaştırın
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Perş. Ekim 14, 2010 11:57 pm tarafından İslam Yolu

» Bir kıza gelen görücü, o kız olmazsa, onun kızkardeşi ile...
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:57 pm tarafından İslam Yolu

» Dinimize göre düğün nasıl olmalıdır?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:53 pm tarafından İslam Yolu

» Evlatlar arasinda ayrimcilik
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:51 pm tarafından İslam Yolu

» Evlilikte mutluluğun '9' sırrı
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:48 pm tarafından İslam Yolu

» 'Mutluluk' için 14 öneri
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:44 pm tarafından İslam Yolu

» Mutlu olmak isteyen eşlere tavsiyeler
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:40 pm tarafından İslam Yolu

» Eşinize seni seviyorum deyiniz...
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:28 pm tarafından İslam Yolu

» Yuvayı Yapmak da Yıkmak da Elinizde
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:26 pm tarafından İslam Yolu

» Hz. Yusuf (as)’a bütün insanlığın güzelliğinin yarısının verildiği, doğru mudur?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:18 pm tarafından İslam Yolu

» Sabah namazına kalkmanın veya kalkamamanın imanın gücüyle alakası var mıdır?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:16 pm tarafından İslam Yolu

» Camilere kadınların hayızlı iken girmesi caiz mi?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:14 pm tarafından İslam Yolu

» Bayanların bayan pantolonu giymesi haram mıdır?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:05 pm tarafından İslam Yolu

» Makyajlı olarak alınan abdest ve kılınan namaz geçerli olur mu?
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10C.tesi Ekim 09, 2010 10:00 pm tarafından İslam Yolu

En iyi yollayıcılar
İslam Yolu
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! EmptyYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! 3c500811Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Empty 
Helin
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! EmptyYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! 3c500811Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Empty 
nurunalanur
Ercan
ilayda
Songül
gülehasret
Sevda
Zeynep
hsn4767
Hoş Geldiniz !
İslam Yolu Misafirleri

visitors map
Galeri
Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Empty

Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!!

YazarMesaj
nurunalanur
Sadık Kardeşimiz
Sadık Kardeşimiz
nurunalanur

Puncte : 648
Reputatie : 6
Data de inscriere : 23/03/10

Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Empty
MesajKonu: Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!!   Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Tiny-b10Ptsi Mayıs 03, 2010 1:02 pm

Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Besmele1

Yakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Amiiiiiiiiiiiiiinfs0

Gecelerden sabahlaraYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul karanlıklardan güneşlere doğru açılan yüreklerimizin perde aralıklarından süzülen nur katreleriyle geldim kapına!
BiliyorumYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul güllerden geçer sana giden yolları YakarışlarlaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul dualarlaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul tahiyyatlarla bezenir.
Ey rahmetiyle kalpleri evirip çevirenYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul Sana kalbimi getirdim.
Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan! Onulmaz yaralarla kan-revan kalbim avuçlarımdaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul kapına geldim.
“Selam olsun ömür seccadesini gönül dergahına serenlere” diyebilmeyi ne çok isterdimYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul ama biliyorum ne yüzüm var ne de hakkım.
Öğrendim ki duaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul asığın masuğuna bir haber salmasıdır; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektubu. Ve bir bekleyiştirYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul iştiyaklaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul korkuylaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul ümitle bekleyiş.
İşteYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrünYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul verilmemiş hesapların korkusuylaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul titreyen yüreklerimizin bir lahza umut adına geldik kapına.. Ah gelebildik miYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul bir haber var mi affına dair?
Acziyetimi alarak koynumaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul bir derviş hırkasıylaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul sevgili Eyyub’unun sabrını yüklenerek gelebilmek isterdim kapına!
Meryem örtülerimle örtünebilseydim Tur Dağındaki o ses bir yankı bulabilseydi ruhumda insanlığım adına. Önünde bütün ruhumla secde edebilseydim.
Yeri göğü bağrına basan Ey Rabbim!
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmetini serp taslasan gönüllere Ey Rabbim!
Sanadır münacatımYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul yalnız Sana olsun aşkım lutfeyle!
Bir avuç ateş böceği uçuver ne olur zifiri yüreklerimize. Kararan günlerimizeYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul gecelerimize Ve ne olursan ol gel diyen aşıkların hürmetineYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul ne olur affeyle!
Seni aradım durdum gönüllerin yalnızlığında çöllerininYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul menzilsiz yollarında ve bir katre rahmetine muhtaç toprağında. Ah perdeYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul ah şah damarım! Şefkatinin gölgesine sığınıyorum Ya Rabbim!
Hiçliğin zerresinden kavrulmaya can attığım demdir. Vedudsun İltifatına muhtacız Ya Rabbim! Tenezzül buyur kulunu münacatına.
Dua dua açılırmış Sana giden kapılar. Hüzünlü bir sonbahar günü kapında yalvarmaya geldim. Senden korkum nar değilYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul kaybetme korkusudur. DostuYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul en sevgiliyiYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul sıla-i rahimiYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul cananıYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul canda kaybetme korkusu! Umudumsa rızan: ilahi ente maksudi..
Yüreklerimiz ezik Ya Rabbim! Yüzümüz yerde. Kaldırıp başımızı sonsuzluğa bakmaya yüzümüz yok! Layık olamadık. Pişmanlığın dehlizlerinde boğuluyorken ağlayamadıkYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul derinden sessizce Zayıf irademizleYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul alaca karanlık yüreklerimizle bir damla gözyaşı getirebilseydik yürektenYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul ihlas adına. Biliyorum pişmanlıklara delil kabul ederdin..
Yüreğin zayıf noktalarında mahkum oldum nefsimize. Ya Rabbim! Çıkar kelepçelerini o aleyhillanenin Çıkar ne olurYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul dostlarının hatırına.
Azad et Ya Rabbim! Şüphelerin oyuncağı olmuş aklın nezarethanesinden. Kutlu sevdanın gül kokusundan doya doya içir sinelerimizeYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul diri meyyitler gibi değilYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul sırat-i müstakim üzerinde günahlardan nurunla yıkanmış olarak yürümeyi nasib eyle.
ŞehirlerYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul evler mezar oldu Ya Rabbim! Her evden ceset kokuları yükseliyor semaya. Bedenler değil ruhlar ölü. Bizi nurunla dirilmeyi nasib eyle.
Biz sanemler inşa ettik yüreklerimizde gökdelenler boyu. Biz yeryüzü tanrılarının eteğini öptük. Diz boyu battık çirkefine alemin. Sahte dostlarıYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul riyakar aşkları çarparak yüzüne insanlığınYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul Sana koşmayı nasib eyle.
Tevbe kapılarının ardına değin açıldığı ve meleklerin kanatlarıyla yeryüzüne kapandığı günlerin rahmetinde yüzmekteyken edeb askını gönüllerimize nakşet.
İste can pazarında canımızı satmaktayızYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul bir iltifatın uğruna.
Gülistanında renksizYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul kokusuz bir yaprak olmayı çok görme.
Yüce kapında kıtmir olanlardan eyle.
ElimizdenYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor.
Duaları semadan çevrilmeyenler adınaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adınaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul samimiyeti nakış nakış ömür gergefine isleyenler adınaYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul tevbe ediyorYakarışım Sanadır Ey Rabbim!! Virgul af diliyoruz dualarımızla
Ya Rabbim!.. Ben pişmanım!.. Ben pişmanım!..

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tükeniyorum Rabbim!!
» ey rabbim gayb ilminle
» Rabbim senden başka kimim var benim!
» Bana seni sevmeyi öğret Rabbim!
» RABBİm sana layıkıyla kul olmayı öğret bana